Atelierul de afaceri locale de prezentare a platformei electronice pentru colaborarea producătorilor din agricultura durabilă și promovarea agriculturii inteligente din punct de vedere climatic (Platforma AGREEN)

INVITAȚIE

 

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității Ovidius din Constanța vă invită să participați la Atelierul de afaceri locale de prezentare a platformei electronice pentru colaborarea producătorilor din agricultura durabilă și promovarea agriculturii inteligente din punct de vedere climatic (Platforma AGREEN), organizat în cadrul proiectului AGREEN - Alianța Transfrontalieră pentru o Agricultură Ecologică și Inteligentă în Bazinul Mării Negre (contract nr. BSB 1135). Atelierul face parte din activitatea A.T3.3 „Organizarea atelierelor de afaceri locale de prezentare a platformei electronice și a serviciilor sale pentru părțile interesate”, livrabilul D.T3.3.1 „Ateliere de lucru locale de prezentare a Platformei electronice pentru colaborarea producătorilor din agricultura durabilă și promovarea agriculturii inteligente din punct de vedere climatic în Bazinul Mării Negre (Platforma AGREEN)”.

 

Atelierul va avea loc miercuri, 23 martie 2022, începând cu ora 11, în format hibrid (față-în-față și online). Vă așteptăm în Constanța la adresa Bd. Mamaia nr. 124, sala E21, și online, folosind linkul https://ovidius.webex.com/meet/irina.moise.

 

Cu deosebită considerație,

 

Coordonator proiect AGREEN din partea PP2 - UOC,

Prof. univ. dr. Liliana Panaitescu

 

Detalii Complete