Comunicat de presă - Conferinţa Naţională „Constantin Brătescu” la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, în parteneriat cu Asociația Profesională a Geografilor din România (APGR) și Comisia Europeană, în cadrul EU Green Week, organizează, în perioada 26-28 mai 2017,  Conferința Națională „Constantin Brătescu”.  Manifestare științifică  este dedicată studenților geografi.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 26 mai, începând cu ora 09:00, în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța, Aleea Universităţii nr. 1, corp B, sala P23.

 La eveniment vor participa prorectorul responsabil cu dezvoltarea și implementarea strategiei administrative și a celei privind studenții și absolvenții, lect univ. dr. Alexandru Bobe,  decanul  FSNSA, conf. univ. dr. Marius Skolka, prodecanul FSNSA,  prof. univ. dr. Lucica Tofan,  directorul Departamentului de Științe Naturale, conf. univ. dr. Daciana Sava, dar și invitați speciali precum președintele APGR, prof. univ. dr. Ioan Ianoș, de la Universitatea din București, și prodecanul Facultății de Geografie a Universităţii din București, prof. univ. dr. Cristian Tălângă.

 În cadrul  sesiunii de comunicări științifice, vor susţine lucrări studenți ai Universităţii din București, Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universităţii din Craiova, Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava,  Universităţii Valahia din Târgoviște, Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Universităţii  „Ovidius” din Constanța, înscriși la studii de licență şi master.

Manifestarea este deschisă tuturor cadrelor universitare și studenților interesați să asiste la desfășurarea lucrărilor conferinței. Detalii despre conferință și programul complet pot fi găsite la adresa: http://cnsg.weebly.com/.

Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,

24 mai  2017

http://www.univ-ovidius.ro/